sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Johtoajatus

Hyvä idea nämä johtosiepparit (miksiköhän nimi muuten on Johto-Sieppari?!) ja muutkin käytännölliset johtojen kurittajat. Sisusta-messut tänään todella vauhdikkaasti läpijuosseena, joutuu valitettavasti toteamaan, että eipä ole juuri mitään uutta auringon alla... Hohhoijjaa! Niin oli sekavaa ja monenkirjavaa sisustustavarakauppaa esillä, että. Johtojemma oli uusi tuttavuus ja virkistävä poikkeus (mutta ihan ilman kritisointia ei sentään sekään selviä... minkä ihmeen takia yritykselle on valittu kummallinen pinkkinen, kiekurainen nimi/logo, kun tuotteet ovat tyylikkään yksinkertaisia ja moderneja. Olisiko nimi voinut olla vaikka johto, ilman kiekuraa ja hörhötintä?)

2 kommenttia:

  1. Hei satuNainen sisustaja!

    Kiitos Johtojemman blogijutusta, jonka mielenkiinnolla luin. Kiva kuulla, että pidät tuotteita 'virkistävinä poikkeuksina'!
    Tuotteet ovatkin saaneet paljon positiivista huomiota, ja syystä, jos minulta kysytään.

    Kritiikki on aina tervetullutta, tässäpä siihen kommentoin takaisn. Nimen valinta ei vain ole aina niin helppoa... Ensin pitää valita varattujen yritysnimien ja domainien seula, jossa Johto jäi heti kättelyssä pois.

    Mitä tulee logoon, tässä haettiin huomioarvoa, leikkisyyttä ja mielleyhtymiä johtoihin. Siitä johtoinen kiemuraisuus, ja kirkkaat väritkin ovat tuoteväreistä otettu. Itse olen nimeen, logoon ja graafikon työhön tyytyväinen, mutta on selvää, että kaikki eivät varmasti tykkää!

    Ostitko jo tuotteitamme messuilta? Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme www.johtojemma.fi !

    Ja mukavaa kevättä sinulle toivottaa

    Anu Antikainen, tj
    Johtojemma.fi oy
    info@johtojemma.fi

    VastaaPoista
  2. Hei Anu, minäkin olen huomannut, että olette saaneet huomiota, viimeksi männäviikolla jossain sisustuslehdessä. Hyvä juttu!!
    En vielä ostanut tuotteita, koska huomasin että niitä voi näppärästi hankkia myös netistä. Varmasti tulen vielä "johtoja pitkin" ostoksille ;)

    VastaaPoista