sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Tehtaalla aamulla

Tulipas tänään käytyä tehtaalla, nimittäin Kaapelitehtaalla. Syy tehdasvisiittiin oli Kierrätystehdas-tapahtuma, jossa esillä oli sekä yleishyödyllisempää että kaupallisempaa esillepanijaa, aina YTV:stä ja Kierrätyskeskuksesta kaikenkirjaviin kierrätysmateriaaleja hyödyntäviin tavarakauppiaisiin.

Ihan hyvä keikka, mutta vähän jäi sellainen "tässäkö tämä nyt oli" -olo. Kriittinen rouvaraatimme jäi seuraavalta vastaavalta tapahtumalta - lähinnä sen myyntitoriosiolta- odottelemaan pikkuisen viimeistellympiä ja ehkä toisistaan enemmän erottuvia konsepteja. Ainoa yritys, joka pitkästä aikaa on keksinyt tehdä jotain uutta "hyödyttömästä" on Character (http://www.character.fi/). Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki!

Mielenkiintoinen uusi tuttavuus tavaratorilla oli BookCrossing-toiminta (http://www.bookcrossing.com/). Mukaan lähti ystävieni suosituksesta Marilyn Frenchin "Kesämies"-kirja, jonka aion luettuani "vapauttaa" eli laittaa edelleen luettavaksi. Kirjan tulevia liikkeitä voin sitten seurata BookCrossing-yhteisön nettisivulta kirjan uniikin ID:n avulla. Hauska juttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti